LANGEMAA Ebaküdooniamahl 1L

7,00 
Langemaa Ebaküdooniamahl on 100% naturaalne täismahl ilma lisatud suhkrute või säilitusaineteta. Külmpressimise meetod säilitab mahlas kõrge C-vitamiini sisalduse ja looduslikud mineraalid, mis on olulised immuunsüsteemi tugevdamiseks. Pakend: 1L kraaniga mahlakott, mis on õhukindlalt suletav.
Tooteinfo

Korjeaeg: September
Ebaküdoonia sort: Jaapani ebaküdoonia  (Chaenomeles cathayensis)

Valmistusviis: Külmpressimine, õrn pastöriseerimine

Toiteväärtus 100g:
Energiat: 91 KJ / 21 Kcal
Süsivesikuid ( sh. suhkruid): 2.4g (1.2g)
Rasvu: 0.2g
Valke: 0.1g

Lisainfo

Langemaa Ebaküdooniamahl on valmistatud ebaküdoonia õunviljadest, mis on mahedalt kasvatatud meie oma päikeselembeses Lõuna-Eesti istanduses.

Oma kõrge C-vitamiini sisalduse, hapukuse ja kollase värvuse tõttu nimetatakse ebaküdoonia vilju rahvakeeli ka Põhjamaa sidruniks.

Ebaküdooniamahl on tervislik ja värskendav valik, mis toetab immuunsüsteemi, seedimist, südame tervist ja nahahooldust. Mahl on madala kalorsusega ja aitab kaalujälgimisel ning ainevahetuse kiirendamisel.

Kasutame külmpressimise meetodit, sest see säilitab mahla loomuliku maitse ja vajalikud ensüümid. Pikema säilivusaja tagamiseks toimub mahla pastöriseerimine madalal temperatuuril, et eemaldada kahjulikud mikroorganismid, säilitades samal ajal võimalikult palju looduslike vitamiine ja mineraalaineid.

Ebaküdooniamahlal on palju kasutusvõimalusi, mis võimaldavad nautida selle tervislikke ja maitseomadusi erinevates roogades ja jookides:

Kokteilid ja mokteilid: Kasuta ebaküdooniamahla kokteilide ja alkoholivabade jookide maitsestamiseks, lisades neile tsitruselist nooti.
Maitsevesi: Lahjenda ebaküdooniamahla veega ja naudi seda värskendava ja tervisliku joogina.
Maitsestatud jääkuubikud: Külmuta ebaküdooniamahl jääkuubikuteks ja kasuta neid jookide jahutamiseks, lisades kerge hapuka maitse.

Kuuma joogi baasil: Lisa mahla kuumale veele koos mee ja ingveriga, et saada tervislik kuum jook, mis aitab külmetuse korral.

Marinaadid: Kasuta liha, kala või köögiviljade marinaadis, et lisada toidule hapukat ja aromaatset maitset.
Küpsetised: Lisa mahla muffinite, kookide ja muude küpsetiste tainasse, et tasakaalustada magusust ja rikastada maitset.

Kodune kosmeetika: Kasuta mahla näomaskides ja toonikutes, et nautida selle antioksüdantseid ja värskendavaid omadusi.

Proovi uusi retsepte ja lase loovusel lennata!