Langemaa sai alguse mõttest arendada naturaalsest toorainest ja käsitööna valmistatud tooteid.
Alustasime oma istanduses kasvatatud õuntest ja marjadest käsitöö puhtusega jookide valmistamisega. Naturaalsetest mahlade sai vaieldamatuks lemmikuks külmpressitud ja madalpastöriseeritud õunamahl.
Tänaseks on istandus laienenud õunapuude, mustarooniate, mustsõstarde, kultuurpihlakate ja ebaküdoonia põldudega.
Edasi kasvas huvi enda kasvatatud eestimaistest marjadest veinide valmistamise järele. Tulemused hakkasid üllatama nii ennast kui konkursside žüriisid. Vaieldamatu hitt on jõuluaegne naturaalne Langemaa Glögi.
Hobist on saanud väiketootmine, eesmärgiga säilitada käsitöö ja naturaalsus; tekkinud on oma klientuur ja jagame oma juba ka suuremale ringile. Ürituste korraldajatele pakume oma veinikeldris personaalse maitse järgi veinide degusteerimist ja segamist.
Naturaalsete ja käsitöö mõttena arendasime edasi nahktoodete valmistamist.
Pakume täna värvilisest pesuriidest ja naturaalsest nahast valmistatud stiilseid ja omanäolisi kotte, kus on kasutatud rahvusmustrite elemente ja eestimaiselt omast helkurit.
Kõik, keda köidab unikaalsus, isikupärasus ja naturaalsed tooted, siis Langemaa seda just pakkuda soovib.