KIRSI RIIN Mustsõstra-kirsivein

12,00 
Naturaalne käsitöövein, mis on valminud meie Lõuna-Eesti põldudel kasvatatud mustsõstra marjadest ja kirssidest. Mõnusa happesusega poolkuiv punane vein sobib hästi pardilihast roogade juurde.
Tooteinfo

Korjeaeg: Juuli-August
Fermentatsioon: 30 päeva
Tammevaadis: ei ole olnud
Veini marjad: 50% mustsõstar, 50% kirss
Alkohol: 13 vol

Lisainfo

Langemaa KIRSI RIIN on tumepunast värvi poolkuiv vein, mis võlub kahe marja tasakaaluga, kus mustsõstra moosisust täiendab kirsside hapukus.

Vein on küpsenud roostevabast terasest mahutites, et säilitada mustsõstra marjade täidlus ja kirsside maitsete küllus.

KIRSI RIIN vein sobib suurepäraselt pardilihast valmistatud toitudega.

Serveerida kergelt jahutatuna, 14-15 °C juures, et veini maitse ja aroomid tuleksid kõige paremini esile.

Hea idee! Proovi ka kokteilina koos jääkuubikute ja mulliveega.